Back-end/front-end utvecklare 2019-01-03T10:34:44+00:00

Back-end/front-end utvecklare

Vill du vara med och förändra en hel bransch.
Vi söker nu en duktig backend och frontend utvecklare till ett av Sveriges snabbast växande retailtech.

I Sverige finns det idag ca 5000 ombud som säljer godis, läsk, cigaretter till försäljning av spelprodukter från Svenska Spel och ATG. I kombination med det så har dessa ombud en stor växande affär genom att vara den sista delen i ehandelskedjan genom att vara postombud. Dessa ombud har stor ström av kunder som regelbundet är där och handlar. Figital Market Group har utvecklat en digital plattform där ombuden kan förmedla digitala produkter och tjänster direkt i butik genom koncepten StoreMarket och BetMarket. Figital har på kort tid knutit till sig hundratals ombud runt om i Sverige.

Figital Market Group, Betmarket och Storemarket grundades i januari 2018. Vi är ett litet gäng med stora expansionsplaner och sitter i lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Personalmässigt växer vi nu mycket snabbt och räknar med att vara cirka 20 personer under 2019.

Vi söker nu dig som vill vara med på en intressant och viktig resa i att digitalisera en hel bransch!

Vi erbjuder dig

Figital har utvecklat sin plattform med hjälp av konsulter från ett bolag i Kroatien. Vi har nu för avsikt att flytta hem utvecklingen och fortsätta vår tekniska utveckling med bas från Stockholm. Vi är i början av vår resa och dina arbetsuppgifter är att fortsätta denna utveckling. Som person är du strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du besitter kunskap inom: – React, React Native, GO, javascript och postgres. Vi erbjuder dig en anställning med placering på Figitals kontor på Birger Jarlsgatan nära Stureplan. Bolaget är ungt och hungrigt med snabba beslutsprocesser. Du kommer att jobba nära grundaren av bolaget med stor möjlighet att påverka och själv styra din tjänst.

Figital Market Group är ett leadsgeneringeinsbolag som kombinerar en fysisk butik med en ehandelsplattform för att förmedla och marknadsföra digitala produkter och tjänster till slutkonsumenten i butik. Bolaget erbjuder tjänster genom koncepten Storemarket och Betmarket. www.figital.se, www.storemarket.se, www.betmarket.se

Det vi erbjuder

Du blir en viktig del av ett motiverat och ambitiöst gäng i en välkomnande atmosfär med god sammanhållning och riktigt högt i tak. Figital Market Group satsar stort på vår gemensamma resa och du kommer in i bolaget i ett riktigt skede med möjligheter att bidra, påverka och utvecklas i takt med att vi växer uppåt och framåt . Ditt arbete utgår från Stockholmskontoret vid Stureplan, i en social och händelserik miljö. Figital Market Group värdesätter och arbetar för en stark teamkänsla, varpå en hel del sociala aktiviteter regelbundet anordnas. Figital är ett ungt bolag som präglas av en tydlig startup känsla. Här finns en vilja och en can do-attityd som genomsyrar det dagliga arbetet.

Så här söker du jobbet

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Vänligen kontakta

Gustaf Karling
gustaf@storemarket.se
0707-662680